AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle elele görmek

Kahve falında sevdiğinle elele görmek

Kahve falında sevdiğinle elele görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, dolandırılacağına, yeni mallara sahip olacağına, darlığa düşmeyeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle elele gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle elele gezmek başına türlü belalar geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle elele görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, eşyaların yenileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla elele görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle elele tutuştuğunu görmek köşeye sıkıştıracağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir