AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileri tarafından kaçırıldığını görmek

Kahve falında birileri tarafından kaçırıldığını görmek

Kahve falında birileri tarafından kaçırıldığını görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birileri tarafından kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında birileri tarafından kaçırıldığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında birileri tarafından kaçırılmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerinin kaçtığını görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Kahve falında birilerinin kaçırıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birilerini kaçırmak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, daha rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından takip edilmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında birileri tarafından istenmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir