AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin sana baktığını görmek

Kahve falında bir erkeğin sana baktığını görmek

Kahve falında bir erkeğin sana baktığını görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, iş hayatında saygı göreceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sana baktığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sana sarıldığını görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sana aşık olduğunu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin sana baktığını görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana yaklaştığını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sana güldüğünü görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir