AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeğin sana baktığını gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek şansının hep açık olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sana sarılmasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin sana baktığını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin sana döndüğünü görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir