AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mont giymek

Kahve falında yeşil mont giymek

Kahve falında yeşil mont giymek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mont giymek gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında yeşil deri mont giymek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mont giymek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin montunu giymek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşe mont giymek zorlu bir dönem geçirileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz deri mont giymek işlerin eski haline döneceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mont kaban giymek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, rütbenin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında eski montunu giymek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı mont giymek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir