AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin dizinde yatmak

Kahve falında bir erkeğin dizinde yatmak

Kahve falında bir erkeğin dizinde yatmak işlerinde kara geçeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, haneye dertlerin gireceğine , malını ve canını riske edeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dizinde yatmak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin dizine yatmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin dizine yatmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin dizinde yatmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Kahve falında annenin dizine yatmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, işine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizine yatmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin dizinde yatmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin dizine yatmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir