AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin makyaj yaptığını görmek

Kahve falında bir erkeğin makyaj yaptığını görmek

Kahve falında bir erkeğin makyaj yaptığını görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, iyi günler yaşayacağına, imkânlarının çoğalacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin makyaj yaptığını gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında bir erkeğin makyaj yaptığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin makyaj yaptığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği makyajlı görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak desteksiz kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği makyajlı görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında göze makyaj yapmak kazancın devamlı olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında kendini makyajlı görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir