AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyaj almak

Kahve falında makyaj almak

Kahve falında makyaj almak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında makyaj almak gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Kahve falında göz makyajı silmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine makyaj yapıldığını görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi göz makyajı görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işarettir.

Kahve falında makyajını silmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini makyajlı ve güzel görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mor makyaj yapmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuaförde makyaj yaptırmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir