Kahve falında bir dostu görmek

Kahve falında bir dostu görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, planların aksayacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet eder.

Kahve falında bir dostu gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Kahve falında yılanla dost olmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulur.

Kahve falında dost kazığı görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski dosta sarılmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayıyla dost olmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında timsahla dost olmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle dost olmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında aile dostlarını görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında dostla sohbet etmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir