AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık demeti görmek

Kahve falında ışık demeti görmek

Kahve falında ışık demeti görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışık demeti gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında ışık demeti görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demet çiçek almak rakiplerin her konuda fark atacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gül demetleri görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir demet kırmızı gül almak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına inanılır.

Kahve falında bir demet beyaz çiçek görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına tabir olunur.

Kahve falında demet gül görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek demeti yapmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir