AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval yumurta görmek

Kahve falında bir çuval yumurta görmek

Kahve falında bir çuval yumurta görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Kahve falında bir çuval yumurta gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında bir çuval yumurta görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalla yumurta görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, arabuluculuk yapılacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla domates görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çuvalla yeşil biber görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval kuru soğan görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna delalettir.

Kahve falında çuvalla ekin görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işarettir.

Kahve falında odunu çuvala doldurmak kıtlığın meydana geleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak dertlerinin dermanına kavuşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir