AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğa süt vermek

Kahve falında bir çocuğa süt vermek

Kahve falında bir çocuğa süt vermek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğa süt vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Kahve falında bir çocuğa süt vermek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek sorunlarının birken beş olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna süt vermek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna süt içirmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğa süt verdiğini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, ortamın bir hayli gerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa süt emzirmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir