AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek

Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek

Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, birçok iş kapısının açılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, talihinizin artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa süt emzirmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Kahve falında süt gelmediği halde bebek emzirmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına yorulur.

Kahve falında oğluna süt emzirmek anne ve baba duası alınacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve emzirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir