AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift mavi göz görmek

Kahve falında bir çift mavi göz görmek

Kahve falında bir çift mavi göz görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çift mavi göz gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında bir çift mavi göz görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında bir çift yeşil göz görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, günah ve suç işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çift göz görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki çift göz görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, mal ve rızkın çoğalmasına alamet eder.

Kahve falında bir çift göz görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir çift siyah göz görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve mavi gözlü kedi görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir