AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin yüksekten düştüğünü görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına inanılır.

Kahve falında yüksekten düşen bebek görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yüksekten düştüğünü görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir