Kahve falında bir bebeği kucağına almak

Kahve falında bir bebeği kucağına almak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebeği kucağına almak gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Kahve falında kucağında erkek bebek almak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kucağında bebek olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında bir bebeği kucağına almak üzüntülü günler yaşanacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağına bebek almak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin kucağında uyuduğunu görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kucağına almak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kucağında bebek görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir