Kahve falında bir bayanla yemek yemek

Kahve falında bir bayanla yemek yemek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, başarı kaydedeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla yemek yemek gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Kahve falında bir bayanla yemek yemek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir bayanla tanışmak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bayan atleti görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan müdür görmek hem de çok üzüleceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanın asker olduğunu görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, en yukarılara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan cin görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan bakan görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, önemli bir lider haline geleceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanı sakallı görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir