AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan müdür görmek

Kahve falında bayan müdür görmek

Kahve falında bayan müdür görmek geçim derdinden kurtulacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bununla yüceleceğine işarettir.

Kahve falında bayan müdür gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerin içinde yatan dehayı fark edebilirsiniz.

Kahve falında bayan müdür görmek bol muhabbette olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında bayan müdürünü görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürle çalışmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında müdürün ağladığını görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında müdür odası görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürle öpüşmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir