AnaSayfa / Genel / Kahve falında sohbete gitmek

Kahve falında sohbete gitmek

Kahve falında sohbete gitmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sohbete gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Kahve falında dini sohbete gitmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında sohbete gitmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kısmetsizlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle sohbet etmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla sohbet etmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla sohbet etmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bi erkekle sohbet etmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında cinlerle sohbet etmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir