AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayandan yüzük almak

Kahve falında bir bayandan yüzük almak

Kahve falında bir bayandan yüzük almak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hasta olacağına, engel teşkil edeceğine işarettir.

Kahve falında bir bayandan yüzük almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Kahve falında bir bayandan yüzük almak fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan yüzüğü görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bayan çantası bulmak takdir edilen kişi olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında bayan iç çamaşırı görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü bir bayan görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında bayan asker olduğunu görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan çanta görmek ruhunun şifa bulacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir