AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanı hamile görmek

Kahve falında bir bayanı hamile görmek

Kahve falında bir bayanı hamile görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bayanı hamile gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında bir bayanı hamile görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında bir bayanın hamile olduğunu görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile bayan yıkamak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında hamile bayan görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile bayanla konuşmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar bayanı hamile görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Kahve falında hamile bir bayan görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kazancın daha da arttırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir