AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile bayan görmek

Kahve falında hamile bayan görmek

Kahve falında hamile bayan görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bayan gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar bayanı hamile görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bayanın hamile olduğunu görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, sahip olduklarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı hamile görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında hamile bayanla konuşmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına inanılır.

Kahve falında hamile bir bayan görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında hamile bayanı görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir