AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanı görmek

Kahve falında bir bayanı görmek

Kahve falında bir bayanı görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir bayanı gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir bayanla yürümek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalettir.

Kahve falında bayan patronunu görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sadece kendisini düşüneceğine inanılır.

Kahve falında ünlü bayan sanatçı görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bir bayanla kavga etmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir bayanı görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Kahve falında bayan sanatçı görmek hayat boyu çok sevileceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bayan görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir