AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayan görmek

Kahve falında bir bayan görmek

Kahve falında bir bayan görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, şansının kötüye gideceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, memur ise terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayan gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında bir bayanın elini tutmak derdin ve sıkıntının biteceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bayanın evlendiğini görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bi bayan görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayandan para almak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir bayanla kavga etmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında bayan kol saati bulmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir bayanı hamile görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bayanla öpüşmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir