AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının hapse girdiğini görmek

Kahve falında bir başkasının hapse girdiğini görmek

Kahve falında bir başkasının hapse girdiğini görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler iltifatların, romantik planların veya fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında başka birinin hapse girdiğini görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının hapse girdiğini görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hapse girdiğini görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının hapse girdiğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin hapse girdiğini görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin hapse girdiğini görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin hapse girdiğini görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir