AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hapse girdiğini görmek

Kahve falında birini hapse girdiğini görmek

Kahve falında birini hapse girdiğini görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, alkış alacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Hakkınızı korumak için herşeyi yapmalısınız.

Kahve falında annenin hapse girdiğini görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemin hapse girdiğini görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek yolculuğa çıkmaya, canın sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalettir.

Kahve falında yakınlarının hapse girdiğini görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hapse girdiğini görmek güven kaybı yaşanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının hapse girdiğini görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birinin hapse girdiğini görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sadaka ya da zekat vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir