AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında eşinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında eşinin hapse girdiğini görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Kahve falında eşinin hapse girdiğini görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babamın hapse girdiğini görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında yakınlarının hapse girdiğini görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin hapse girdiğini görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin hapse girdiğini görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin hapse girdiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin hapse girdiğini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir