AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşınla sarılmak

Kahve falında bir arkadaşınla sarılmak

Kahve falında bir arkadaşınla sarılmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, darda kalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşınla sarılmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşınla sarıldığını görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş bir arkadaşına sarılmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına sarılmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılmak ağlamak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak kendi işini kurup başına geçeceğine, gelişim içine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir