AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına sarılmak

Kahve falında arkadaşına sarılmak

Kahve falında arkadaşına sarılmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında arkadaşını sarı saçlı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş sarılmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına inanılır.

Kahve falında eski bir arkadaşa sarılmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının sarıldığını görmek hüsrana uğratacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçını sarı görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarılmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla sarılmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zorluklarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında sınıf arkadaşına sarılmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir