AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası geçirmek

Kahve falında trafik kazası geçirmek

Kahve falında trafik kazası geçirmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında trafik kaza geçirdiğini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında trafik kazası geçirip ölmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirdiğini görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında trafik kazası geçiren birini görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kime gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir