AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında trafik kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında trafik kazası geçirdiğini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, borçlanacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve yaralanmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında trafik kaza geçirmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir