AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kanser olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşını kanser olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşını kanser olduğunu görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını kanser görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının kanser olduğunu görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı kanser görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kanser olduğunu görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kızının kanser olduğunu görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir