AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının annesini görmek

Kahve falında bir arkadaşının annesini görmek

Kahve falında bir arkadaşının annesini görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, büyük bir yenilgi alacağına, unvan sahibi olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının annesini gördüyseniz:

  • Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşın annesini görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın anne ve babasını görmek dileklerin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının annesini görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının annesini hamile görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının annesini babasını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini ölmüş görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ve annesini görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın annesinin öldüğünü görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir