AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ve annesini görmek

Kahve falında arkadaşını ve annesini görmek

Kahve falında arkadaşını ve annesini görmek geleceğin güzel olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını ve annesini gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Kahve falında annenin arkadaşını görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın annesinin öldüğünü görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük bir acı duyacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını ve annesini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının annesini görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, yüksek tahsil yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini ölmüş görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, işlerinin karışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir