AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını öldürmek

Kahve falında bir arkadaşını öldürmek

Kahve falında bir arkadaşını öldürmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hedeflerini tutturacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını öldürmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir konuda kendinizi çok fazla şartlamadan önce başkalarının ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında arkadaşlarının öldüğünü duymak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının trafik kazasında öldüğünü görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı ölmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaş öldürmek büyük bir projeye girileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı öldüğünü görmek hastalıkların uzak duracağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının birini öldürdüğünü görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir