AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının birini öldürdüğünü görmek

Kahve falında bir arkadaşının birini öldürdüğünü görmek

Kahve falında bir arkadaşının birini öldürdüğünü görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, ümitsizliğe, küfürlü söze, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının birini öldürdüğünü gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını öldügünü duymak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasında arkadaşının öldüğünü görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü öğrenmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine inanılır.

Kahve falında yakın bir arkadaşının öldüğünü görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın öldüğünü öğrenmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının öldüğü haberini almak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir