AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı ölmek

Kahve falında arkadaşı ölmek

Kahve falında arkadaşı ölmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, borçlarının kapacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı ölmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı öldürmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü haber almak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını öldürmek işlerini yoluna sokacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını silahla öldürmek eskisinden de iyi olacağına, işlerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının öldüğünü görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınızın öldüğünü görmek sayılacağına ve sevileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir