AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını evlenirken görmek

Kahve falında bir arkadaşını evlenirken görmek

Kahve falında bir arkadaşını evlenirken görmek mevkie edineceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını evlenirken gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Kahve falında erkek arkadaşını evlenirken görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını eve davet etmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında ev arkadaşını görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını görmek oğlu evli ise boşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında eve arkadaş getirmek kendisini çaresiz hissedeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek yüzünü güldüreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev yaptığını görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir