AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını görmek

Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını görmek

Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını gördüyseniz:

  • Daha yeni bir gözle veya farklı bir bakış açısıyla bakabilirseniz, farklı nüanslar veya işaretler yakalayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının ev satın aldığını görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının ev aldığını görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını duymak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının yeni ev aldığını görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının evlenme teklifi aldığını görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın ev aldığını görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımın ev aldığını görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ev aldığını görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir