Kahve falında bir arkadaşına para vermek

Kahve falında bir arkadaşına para vermek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, başarısının azalacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşına para vermek gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşından para almak büyük özgüven kazanacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın elinde para görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaştan bozuk para almak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına bozuk para vermek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşından para istemek zarar verici olaylar yaşanacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşına para vermek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaştan borç para almak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının parasını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir