AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla uyumak

Kahve falında bir adamla uyumak

Kahve falında bir adamla uyumak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir adamla uyumak gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir adamla uyumak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamla uyumak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla uyumak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında sandalyede uyumak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp uyumak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında namazda uyumak bir sıkıntıya girmeye, işlerini çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle uyumak zenginlik sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle sarılıp uyumak uykusuz geceler yaşayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir