AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda uyumak

Kahve falında namazda uyumak

Kahve falında namazda uyumak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında namazda uyumak gördüyseniz:

  • Koşullar partnerimizle, iş birliği içinde olduğumuz kişilerle veya ortaklarımızla iyi geçinmemiz gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında cuma namazında uyumak çok güzel işlere gireceğine, isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken uyumak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken uyuduğunu görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında namazda uyumak ayaklandıracağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında namazda uyuduğunu görmek söz sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının uyuduğunu görmek gönlünce bir hayat süreceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında deniz üzerinde uyumak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın uyuduğunu görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir