AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamı öldürmek

Kahve falında bir adamı öldürmek

Kahve falında bir adamı öldürmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kendisine olan güvenin artacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adamı öldürmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında adamı silahla öldürmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında adamı öldürmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir adamı öldürmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir adamın öldüğünü görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında adamı keserek öldürmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bir yere taşınmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir