AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adam tarafından öpülmek

Kahve falında bir adam tarafından öpülmek

Kahve falında bir adam tarafından öpülmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, mutluluğundan olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adam tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında bir adam tarafından takip edilmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam tarafından kovalanmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adam tarafından kaçırılmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret eder.

Kahve falında bir adam tarafından öpülmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir