Kahve falında yanmış bina görmek

Kahve falında yanmış bina görmek sorunların çözüleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış bina gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yanmış bina görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın yanmasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, çalışkan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında binanın yan yattığını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında yan yatmış bina görmek parasının ve makamının artacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında otların yanmasını görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında biriyle yan yana namaz kılmak gönlünce harcama yapmasına, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evini yanmış görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek ailesini kaybedeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir