AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını görmek

Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını görmek

Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında devlet binasının yıkıldığını görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yıkılacak bina görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan binadan kurtulmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında binanın yıkılmasını görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir