AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın çökmesi görmek

Kahve falında binanın çökmesi görmek

Kahve falında binanın çökmesi görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına yorulur.

Kahve falında binanın çökmesi gördüyseniz:

  • İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz.

Kahve falında büyük binadan atlamak çok rahat bir hayata adım atacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ihtişamlı bina görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılan bina görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında binadan atlayan adam görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bina merdiveni görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kendisini korumaya alacağına delalet eder.

Kahve falında yamuk bina görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir