AnaSayfa / Genel / Kahve falında binada gezmek

Kahve falında binada gezmek

Kahve falında binada gezmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında binada gezmek gördüyseniz:

  • Elinize, uzun vadeli planlar yapabilmenize olanak sağlayacak bilgiler geçebilir ya da ortaya çıkan haberler belli konularda planlar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında binada gezmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bina gezmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bina içinde gezmek herkesin dikkatinin çekileceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret eder.

Kahve falında eğik bina görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, ev sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe bina görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, kazancın yarı yarıya artacağına yorulur.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, eve huzur dolacağına alamet eder.

Kahve falında eski binaya girmek yeni işlere ve projelere gireceğine, aldığı borçların katbekat artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir