AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında binanın yıkıldığını görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, statü atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında deprem binaların yıkıldığını görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, riske atılacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan binadan kurtulmak küslerin ve kırgınların barışacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Kahve falında yeni binanın yıkıldığını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında yıkılan binadan kaçmak sorunlarının yakında biteceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan bina görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir