AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem binaların yıkıldığını görmek

Kahve falında deprem binaların yıkıldığını görmek

Kahve falında deprem binaların yıkıldığını görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, her şeyin ters gideceğine, helal ekmek yiyeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem binaların yıkıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Kahve falında deprem binaların yıkıldığını görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında depremle binanın yıkıldığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, kazancını iki kat arttıracağına delalettir.

Kahve falında deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında depremde yıkılan binalar görmek sağlık sorunlarının artacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında depremde binaların yıkıldığını görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir